Verantwoord zakendoen

Bouwen aan duurzame groei

Maatschappelijk verantwoord ondernemen maakt wezenlijk deel uit van het beleid van Berendsen, onderdeel van Elis. Dit beïnvloedt onze lange-termijnstrategie en ons vermogen om nieuwe klanten te winnen en aan ons te binden. Wij doen er alles aan om de maatschappelijke en ecologische verantwoordelijkheid verder te laten groeien. Dat kan zijn door ons verbruik van water, energie of reinigingsmiddelen te beperken, door 'ecologische innovaties' te implementeren of door de impact van onze leveringskanalen te verminderen. Ons ambitieuze MVO-beleid kan rekenen op de steun van al onze medewerkers. Binnen ons bedrijf zorgen we ervoor dat onze toegewijde werknemers zich zowel op persoonlijk als professioneel vlak maximaal kunnen ontwikkelen.

Verantwoord zakendoen

man en vrouw aan het vergaderen

Betrokkenheid van stakeholders

Wij werken samen met onze belangrijkste stakeholders om hun wensen en verwachtingen te kennen; alleen zo weten wij zeker dat wij voor iedereen de optimale services kunnen leveren.

Illustrate community with employees.jpg

Mensen

Onze mensen zijn de basis van onze serviceverlening. De ontwikkeling van onze medewerkers is een essentieel onderdeel van het succes van Elis. Continu werken we eraan om medewerkers met de juiste vaardigheden op de juiste plek te hebben.

Berendsen cage driver truck.jpg

Veiligheid en gezondheid

Voor ons blijven gezondheid en veiligheid prioriteit. Wie voor of met Elis werkt, heeft recht op een veilige en gezonde arbeidsomgeving.

Laundry worker garment.jpg

Innovatieve en efficiënte oplossingen

We zijn altijd bezig met innoveren en proberen ervoor te zorgen dat we oplossingen en diensten verlenen die bijdragen aan de MVO-prestaties van onze klanten.

Insights_Elis

Grip op de keten

Wij blijven ons focussen op een beperkt aantal belangrijke leveranciers, zodat wij dankzij het goede relatiebeheer maximaal kunnen besparen en volledig in overeenstemming met ons mvo-beleid kunnen werken.

bedrijfskleding en andere services uitbesteden

Werken aan een beter milieu

Wij beseffen dat water, energie, chemische producten, olie en gas (WECO) schaars, kostbaar en ecologisch belangrijk zijn en wij stellen alles in het werk om de gebruikte hoeveelheden te verminderen en onze efficiëntie op te voeren.

Onze mvo-strategie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is essentieel voor het succes van Berendsen op de lange termijn. Meer dan ooit focussen we ons op mvo om klanten, medewerkers, investeerders en leveranciers aan te trekken en te behouden. Zij ondersteunen ons ook om onze relaties met lokale gemeenschappen, industriële partners en toezichthouders te versterken.

Our CR focus areas.png

Onze focusgebieden

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in...

United Nations Global Compact

Gedragscode

De door Elis en het voltallige personeel gedeelde principes kunnen als volgt worden samengevat: In al onze activiteiten gedragen wij ons integer, verantwoordelijk en tonen wij het goede voorbeeld; Wij respecteren de rechten en de waardigheid van elke andere persoon; Wij gedragen ons als milieubewuste mensen; Wij leven wet- en regelgeving na; Wij spannen ons permanent in om nog beter te presteren.